Autumn
En liten test av lyset i skogen...
Bildet inngår i albumet Monica - Min gode vennine som kan brukes til alt :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-08 21:25:30
    Versjon #2
Utstyr
  • FujiFilm S7000
  • -
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetLevels...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger624
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Bjørn H.

Likte v1 best:)skulle vært artig å se det i s/h.
Bjørn
Odd Eirik S.

Kaskje litt mye lys? Må pirke litt på det tekniske. Synes det ble litt mye utbrent på lua. Det stjeler litt mye oppmerksomhet.

Er det pink som er høstens nye mote? Kjepestilig var det i allefall. Er jo veldig usikker på hva det utrykket skal si meg. Får litt den samme følelsen som da jeg hadde vært slem på skolen og måtte stå i rett foran skolefrøken.

Flott modell med et hypnotiserende flott blikk.
V1 for meg.

mvh
OddES
Kjetil S.

Hei Anniken.
I like..utbrent eller ikke.
Mutscho intensa glugga.



Ha en fin kveld.

K:-)
Anniken S.

Takker for fine tilbakemeldinger.
Bjørn, du kan jo bare trykke på gråskala så får du sh versjon av bilde.
OES: Glorien over hodet var vanskelig å unngå ettersom hun er en engel *S*
Og jepp, think pink i høst...
KS, Ble også veldig fasinert av øynene til venninen min denne gangen.
Har fotografert henne flere ganger tidligere, men da med grønne øyne...
Bjørn H.

hei,gråskala er grei,men personlig kanskje mer kontraster,curves,i s/h.versjonen.Samt duse ned bakgrunnen litt mer.Kun et forslag.
Bjørn
André M.

Jeg synes dette sitter godt. Synes ikke det er nødvendig å blure bakgrunn. Den er passelig uskarp, samtidig som det er lett å se at det er skog/ute. De lyseste partiene i lua forstyrrer ikke meg ut i fra plasseringen i billedflaten (det er ikke alltid lyse felt stjeler oppmerksomhet). Øynene min trekkes rett mot ansiktet. Bra, dette her. Softingen av håret er nydelig, og jentas uutgrunnelige ansiktsuttrykk gjør mye av bildet. Farger er riktig for meg, her.
Inger-Lise S.

Jeg syns det er et meget godt portrett av en nydelig modell. Vakre øyne, med alvorlig blikk. Rolig og bra bakgrunn.
Jeg liker best v#1 og syns ikke det utbrente sjenerer her.

P.S. Fikk tilsendt T-skjorte for å ha stemt på deg i fotokonkurransen du vant:)

God helg!

Hilsen Inger-Lise
Christian P.

Syntes at versjon nr 1 er den beste, på grunn av intensiteten i bildet. Modellen har utrolig vakre øyne og de vises best i motiv 1. Det som plager meg litt er lua - virker som om det er litt fargeblødning der. Ansiktsfargen er meget bra. Prøv å tone ned fargen på lua i ps.
Bjarne B.

Satte på ABBA i bakgrunnen her, bildet passet bra da...
Geir Joar H.

Fint portrett, Anniken. Selvom det er midtstilt, fungerer det utmerket her! Bakgrunnen kan kanskje virke litt forstyrrende for noen, men ikke for meg :)
Lars-Anders M.

Bra portrett.
Avsluttet .

Her blir det definitivt versjon 1 for meg. Bra uttrykk på modellen. Fin bruk av begrenset dybdeskarphet. Joda kan like slikt ja.
Bjørn J.

Et greit portrett. Fint blikk. Synes det er presentert litt for lyst. Det er et kraftig rødstikk i hudtonene som kanskje burde vært rettet opp.
Anniken S.

Hei og takk for mange konstruktive tilbakemeldinger.
Rødstikket i hudtonene er på en måte litt ønsket. Oppgaven her var å fange sollyset og gjengi det på en god måte. Mulig det blir for pink.
Er litt usikker på luen. Mulig jeg kan jobbe frem en litt mindre glorie over hodet. Ser nå at det er stor forskjell på denne skjermen jeg sitter ved nå og den jeg sitter ved til vanlig. Nå sitter jeg ved en liten bærbar pc og jeg må si farge gjengivningene ikke er på langt nær opptimale her. Den store 19' hjemme er nok noe bedre å jobbe med. Bjarne, ABBA ruler :-)
Steinulf L.

V#1 for meg, pga intensiteten i utsnittet. Ikke noe å tilføye på tekniske kommentarer.
Fred S.

Skal hilse fra Jan Ove, Anniken, han sitter og ser på bildene dine akkurat nå, er også en av dotterne. Er mao på jobb, takker for Gucci-inspirert kommetar fra deg, og synes sånn apropos alt det gyldne at modellen din også har en fin, gylden glød i ansiktet. Egentlig disponerer du et helt lite modellbyrå; har du vurdert utleie ?
Pent dette; direkte blikk, litt uutgrunnelig arroganse skjult der, muligens. Midtstillingen; er i tvil om den, har litt sans for portretter der modellen er plassert litt i periferien.

vh fred
Odd Tore S.

Hei!
Jeg synes at du har fått frem flott lys i ansiktet og på bakgrunnen, flott gylden tone i huden. Lyse-pink (flott ord, er det ikke?) er jeg mindre fortrolig med, ville nok mørknet lue og skjerf noe, særlig toppen på lua.
Portretter har jeg ikke noe greie på, men kombinasjonen av øyne/blikk og ansiktsuttrykk ville ikke gjort meg særlig komfortabel. Jeg ville nok oppfattet det som et du-er-hår-i-suppa uttrykk.
Odd Tore
Anniken S.

Fred, du må bare ringe dersom du skal låne noen av gledespikene mine ;-)
Odd Tore, skikkelig bra kommentar! Måtte trekke på smilebåndet når jeg leste at du så et du-er-hår-i-suppa-utrykk.....*S* Også jeg som tolket dette som et søtt og yndig utrykk.... :-)
Bjørn H.

Hallo Anniken ....

V1 er et direkte og flott portrett -

Liker bakgrunnen som den er.... , den bør ikke være mørkere. Men derimot lua og skjerfet kunne vært dempet litt ...

liker V1 bedre en V2 ......... sånn er det ....

God kveld i stua .)

Bjørn ;¤

Sidsel A.

Liker uttrykket i øynene og draget rundt munnen. Tror også jeg ville likt en mørkere ''innpakning''. Føler meg litt på gyngende grunn når jeg kommenterer det tekniske her, men får ta sjansen; Synes det noe med lyset som gjør ansiktet litt ''flatt'', eller kanskje er det det utbrente i lua som gjør det. Synes det blir bedre hvis man kutter midt i panna.
mvh Sidsel
Tore U.

Bra portret selv om jeg kanskje synes modellen ser litt ''fraværende'' ut. Bakgrunnen synes enkelte rer litt forstyrrende, men ikke mye. En ting å gjøre med det er å velge godt utenfor modellen, invertere valget samt bruke mye feather for så å mørkne dette i med kurveverktøyet.

mvh
Tore
Helene B.

Liker kontrasten mellom den sukkersøte lua og skjerfet, og det litt harde uttrykket hennes. syns bakgrunnen er fin som den er jeg. Pent portrett.

Helene :)
Erland P.

Hewj
Dejligt portræt,syntres dog hun er lidt for rød i ansigtet
erland P
Daniel P.

Heisann!
Fint portrett!! Lyset i fjeset likte jeg veldig godt, det ser naturlig ut, mulig en tanke rød i fjeset. Lyset på lua er en tanke lyst synes jeg. Synes hår og skjerf har fine former og er ''plassert'' på en fin måte (Hvis du forstår hva jeg mener ;) ).
Ellers skaper bakgrunnen - med trær uten løv - en fin stemning, samtidig som buska til venstre gjør sitt og!!

Mvh

Daniel Prpic
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu