Den siste bilkøen.
Her var det stopp! Det har det vært i 30-40 år.
Lite tyder på at denne køen kommer videre. Men om noen år tar naturen det siste grepet: Køen oppløst for alltid og naturfotografen får finne seg noe annet spennende å skyte på.
Utstyr
  • 1Ds MK II
  • 70-200
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/10s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Stein Oleiv B.

likte bilde: bra komp, farger, fokus punkt, skarphet, osv. Bra valg av vinkel, og allt. Finner ikke noe spesielt negativt ved bilde.

mvh Stein o.
Tore U.

For en trafikkork. Kult motiv og godt utført.

mvh
Tore
Odd Tore S.

En spennende kø, som sikkert inneholder både veltjente og tragiske avslutninger på det aktive livet.
Litt annerledes vinkling med denne køen mot evigheten, jeg synes at den gjør seg bra, og står fint til tittelen. Sjarmerende bemosning.
Men 50 år er vel i lengste laget, VW som nr 2 i køen ser ut til å være 58 eller nyere, og den ble vel neppe kjørt direkte til skrotis?
Odd Tore

Kjell G.

Takk for kommentarer!
Odd Tore: Hehe, godt poeng med at VW neppe ble kjørt rett fra forhandler til skogs! Jeg får nok dra av for kjente og rette til 30-40 år i stedet.

mvh kjellg
Nina E.

Dette var et artig bilde med fine,klare farger. Et godt motiv, skarpt og fint.Naturen tar tilbake sitt skritt for skritt...
Geir Arne M.


Ja denne køen har nok ingen ende.
Blir det slik med oss ? vi forlater i akl hast og ? til skrothaugen.

Liker bildet godt - fin komposisijon , fine detaljer.

mvh
geir
Ketil K.

Bilkøen som aldri kom i fart igjen? Bildet passer meget godt som illustrasjon av at naturen tar det meste tilbake - bare den får tid på seg. Oksydasjon, entropi og errosjon kommer vi ikke utenom. Selv glasset må bøye seg for tidens tann.
Carsten A.

Nok en spesiell måte å se denne skrothaugen på, artig perspektiv - i mer enn én forstand.

At denne køen har vært rett så statisk over år er jo sikkert nok - men antallet år er vel egentlig ikke så interessant.

Kunne gjerne sett fargene frisket opp en god del mer her, forresten.

MVH CA
Kjell G.

Takk for nye kommentarer!

Dette er ikke så flott som knallbildene til Ketil og Carsten, men jeg etterstrebet å gjengi denne scenen mest mulig som den fremsto da jeg var der. Det var rett og slett slik det så ut! Det var ganske selsomt å stå foran denne køen - som klippet ut av en psykologisk thriller.

Hadde jeg vært dyktigere i ''mørkerommet'' hadde det vært fristende å legge ut en oppfrisket versjon i tillegg, samt å foreta visse justeringer, som fx. å dempe den dominerende frontruten i nedre, venstre hjørne.

mvh kjellg
Odd Tore S.

Jeg leser CA's kommentar med interesse.
Jeg er naturligvis enig i at det er det fotografiske som står og skal stå i fokus her på dotten, uansett galleri eller kritikk.
Likevel, for enkelte tullinger er både bilmerke, modell og årgang av interesse.
Man kan vel trekke en behendig parallell til det å legge ut fuglebilder med tittel ''Fugl'', og så la seg forundre over at noen bryr seg med å artsbestemme, kjønnsbestemme og aldersbestemme i kommentarene etterpå.
Odd Tore
Tom A. T.

Absolutt et naturbilde i ordets rette forstand. Pent komponert med fin fokus på bilen i forgrunnen. Kanskje greiest at man ikke sitter fast i denne køen ;o).. Må være rene eldoradoet dere har funnet der nede.
mvh Tom T
Erik A.

Skikkelig tøft bilde etter min smak. Mulig hele bildet generelt kan mørknes en liten smule. Synes ikke den knuste frontruta skjemmer, tvert imot så er den et eget element som forsterker inntrykket av forfall og elde. Sitter den på en Volvo Duett mon tro? Skjønt enig med OTS sin perfekte innvending ovenfor! Vedr. oppklarende kommentarer, jo mer info jo bedre skulle jeg tro! Hva kan vel underslag av utfyllende kommentarer kunne tilføre av positivt da? Pluteslig dukker jo opp ny og lærerik info...
Hans Jacob H.

Dette synes jeg også var av de absolutt bedre bilvrak-bildene. Fin diagonal i bildet og god bruk av dybdeskarphet. Men det beste med bildet, er sammenligningen, eller assosiasjonen jeg får med en helt vanlig hverdagslig bilkø med nye biler. En slags dagligdags situasjon men med gamle vrak. Akkurat det har jeg ikke opplevd ved noen av de andre bildene.
Det skaper en litt absurd situasjon og inntrykk. Får nesten følelse av at en bilkø har stoppet opp i fortiden og alle har flyktet i panikk og aldri kommet tilbake til bilene sine.

Hans Jacob
Avsluttet .

Herlig bilde! Var det en dansk reg. campingvogn der køen står den andre veien? Du kan ha funnet Øysteien Sundes ''Låtefoss''.
Jacqueline N.

Føyer med til i rekken!
Spennende bilde :)

-Emilie
jeanette h.

dette var litt av et bilde!!:) skikkelig stilig å se!! godt at naturen kan ta litt igjenn;)

j
Kormakur Mani H.

Hallo Kjell.
Dette likte eg.
Fine farger og gode skarphet på bildet.


Mvh Kormakur Mani
Sidsel A.

Fint motiv med stilig resultat.
mvh Sidsel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu