''
''
Utstyr
  • ''
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger690
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141436} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Flotte kontraster, liker at hjørnet på rammen passer den virkelige vinkelen mellom autovernet og veien. Motivet befinner seg vel tilfeldigvis ikke i Sunnfjord?
Torgeir S.
Veldig flott bilde Hans Jacob, skjønte med en gang at det var deg da jeg så ''thumbnailen''. Dette hadde jeg virklig sansen for og komposisjonen sitter som et skudd. Flott linjeføring og spennende plassering av skiltet!

Mvh. Torgeir
Daniel L.
Jeg kan ikke annet enn å si meg enig med, men vil også få legge til at jeg synes himmelen er litt kjedelig og at jeg tror det ville gjort et flott bilde komplett om du hadde ventet på en mer spennende himmel.

Mvh Paida
John Einar L.
Godt sett. Synes den gråtunge himmelen passer passer fint inn i resten av motivet. Tenk hadde det i tillegg gått et lite ras, og det ble liggende noen steiner i veibanen........
Roger V.
Enig med de overstående her. Flotte linjer, og kan det hende at stolpen oppe til høyre kan ha vært utsatt for ras?

Roger
Jan O Ø.
Hei. Det meste er vel sagt om dette bildet. Veldig fint synes jeg. Bildet kunne kanskje vært beskjært i høyre kant slik at det høye fjellet ikke hadde blitt med. Men da hadde det selvsagt blitt et annet bilde.
Mvh Jan O.
Johan K.
Veldig stilig motiv du har funnet her (lurer litt på hvor det er, for det virker litt kjent)
Komposisjonen her synes jeg er storslagen! Fine linjer
Bra s\h-arbeide. Har i grunn ingenting å klage på, synes dette var skikkelig bra.

Johan
Hans Jacob H.
Tusen takk for kommentarer alle sammen!!
Motivet er fra Bø kommune i Vesterålen, nærmere bestemt på veien til Hovden, et parti hvor det er ganske skummelt å kjøre forbi. Og det er værre rundt svingen på bildet. Fjellveggen går rett til værs ca. 200 m.

Daniel: Det er meget mulig du har rett ang. himmelen, at den kunne være mer spennende. Men samtidig er det fjellveggen jeg ville ha tydelig fram, som en slags formgjentakelse på skiltet. Men jeg skal ta flere opptak neste gang jeg er der, og da kanskje med mer spennende himmel.
Takk for din kritikk!
Bjørn H.
Et flott naturbilde det her Hans Jacob -

Her er det hodvedsaklelig to elementer som gjør bilde for meg, (bortsett fra skiltet og det overhengende rasfaren da) - huff huff...kjør fort forbi :)

Veien innover gir en fin linjeføring og god dybde, samt at fjellet har en fin kurve og form i seg selv.

Helt ideelt sett kunne det godt ha kommet el liten vakker sky og lagt seg pent til rette :))

Dette er klasisk, og fint å se på i lange baner ..

Bjørn :¤
Steinulf L.
En sv/hv versjon fungerer godt her. En mulig kjedelig himmel blir mer interessant, og sv/hv formatet 'samler opp' elementene. Fin dybde og fine linjer i bildet.
Ådne K.
Hei, hans jacob.
Stilig bilde, dette ser ut som en herja vegstrekning, noe skiltet forklarer. Flotte kontraster. Ville ikke kutta noe, bare rotert en smule mot klokka.

Ådne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu