Menneskets beste venn
Tatt bilde av hunden min som jeg er veldig glad i! =)
:) liker bildet jeg....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-14 16:04:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • EF-S 18-55 mm
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164490} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Cathrine B.

Ikkje akkurat en fugl... skulle inn under kategorien dyr :)
Christian H.

Hvorfor liker du bildet?
Cathrine B.

Fordi jeg synes at hunden min var fin og klar på dette bildet... ?=) søtt utrykk på han ?
Christian H.

Ok, spurte bare for å få deg til å tenke gjennom _hvorfor_ du liker bildet. Det er fristende å spørre om det er bildet eller hunden i seg selv du liker. For å si det litt annerledes: Syntes du alle bilder av alle hunder er like bra uansett?
Er hundens uttrykk søtt fordi det er din hund, eller tror du andre ser det annerledes?

Kameraet ditt har ganske sikkert en funksjon som reduserer problemet med røde øyne ved bruk av blits. Jeg anbefaler deg å lese litt i bruksanvisningen for å finne ut hvordan du aktiverer den funksjonen.
Cathrine B.

ja jeg vet hvordan jeg aktiverer den funksjonen og den er aktivert! :) Funksjonen var aktivert lenge før jeg tok bildet.... Bruksanvisningen er lest! Om andre ser det annerledes enn meg selv kan jeg ikke svare på desverre!
Helge M.

Hei. Jeg synes bildet ditt er fint jeg. Likte i grunnen fargeutgaven best. Ikke så lett å fange disse ''småfuglene'' de har en tendens til å være i konstant bevegelse. Skulle jeg sette fingeren på noe, (det er jo ganske vanlig i dette fora) måtte det være ønsket om litt lavere kameravinkel, slik at hundens høyre øye ble helt skjult av snuten.
Lykke til videre, en bra begynnelse !
Helge M
Cathrine B.

hehe.. ''småfugler'' er vanskelige ja.. :) ooops! Helt enig i det du sier Helge! Tusen takk for fin tilbakemelding! Nå skal jeg bare øve mer! :)
Olav L.

Hei Cathrine.
Det er jo flott at du liker bikkja di og synes bildet er bra. Men for en som ikke har kjennskap til hverken deg eller dyret, og som ser på selve bildets kvaliteter, er det en del som skurrer.
Det mest åpenbare er det røde øyet. eg vet at dyreøyne bryter lyset annerledes enn menneskeøyne og derfor ofte ender opp som røde (eller med store lyse pupiller dersom det er tatt om natten og det er en National Geographic dokumentar fra Serengeti). Bare dette er med på å ødelegge bildet for min del.
Utsnittet er i og for seg greit. Vinkelen er allerede påpekt, og det støtter jeg.
Ellers synes jeg bildet faller ned i 'familiealbumkategorien' ettersom det er lite spennende og kanskje aller mest interessant for den som måtte kjenne deg og bikkja.

Lykke til videre.

O
Cathrine B.

Synes egentlig selv at det er like spennende med bilder av en hund som det er med et bilde av alle andre dyr jeg! Derfor synes jeg det har veldig lite å si om det er min hund eller ikke! Men dette er smak og behag og jeg takker for hjelpen!
Thomas M.

hei cathrine. ikke bry deg om Christian. han er kjent for å være veldig prippen. til og med mot nye medlemmer. ellers er han en grei kar, som er en kløpper til å skrive kommentarer ;)

flott bilde av hunden din forresten.

mvh thomas mørch
Cathrine B.

hehe =) Går fint det!:) Bra med hjelp! Har forresten familie i Hallingdal. Kjekk kommentar Thomas, tusen takk!!! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu