Hallå där! Våga inte rubba mina ramar!
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger389
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_26745} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Carsten A.

Bra, men desverre vist for smått, dette rammeverket er ganske meningsløst i dette forum. Ellers noe for pastell etter min smak.
MVH CA
Haiman A.

Fantastisk! Men jeg må si meg enig med CA. Bildet blir fot lite.

::Haiman::
Joakim T.

Maur fortjener også å bli tatt bilde av! Dette var meget bra utført, og jeg liker godt de pastellaktige fargene. Delikat. Når det gjelder rammene, er jeg enig med CA, selv om det gjør seg med hvitfarge rundt bildet.
Arild K.

Meget bra bilde, men uansett er jeg enig med CA, større bilde og mindre rammeverk.

Mvh AK
I L.

Tackar för kommentarerna o håller med om att det är bättre med mer bild och mindre ram. Håller däremot inte med om att en svart ram alltid är OK. Oftast är en vanlig enkel vit bakgrund det bästa men det är ju omöjligt här eftersom den svarta ramen kommer automatiskt. Speciellt bilder i stående format tenderar att försvinna i ett hav av svart. Fungerar utmärkt ibland, ibland inte alls.
mvh ilj
Carsten A.

Ikke misforstå, den presentasjonsmåten du tilstreber ville passe aldeles utmerket på en utstillingvegg. Her, hvor plassen er begrenset, går denne typen av presentasjon sterkt ut over det som tross alt er det viktigste, bildet.

Mulig at bilder av denne pastelltypen kan leve bra på lys skjermbakgrunn, skjønt det er ikke mitt syn. Og bilder i low key, for ikke å snakke om sv/hv i low key, passer helt bestemt ikke mot noe annet en svart bakgrunn. Av den grunn bruker jeg faktisk ofte svart passepartout på mine bilder!
MVH CA
I L.

Egentligen är vi ju eniga. Bättre med mer bild o mindre ram. (Kan i o för sig tänka mig bilder där ramen på ngt sätt ska interagera med bilden o det alltså på ngt sätt är en poäng med en ram av bestämd typ.)

För övrigt är också jag en flitig brukare av svarta passpartouter. Men jag använder dem inte alltid.

Varför inte helt enkelt ta bort default-ramen/bakgrunden och låta var och en själv avgöra vad som ska omge bilden? Eller åtminstone göra det möjligt att välja mellan svart bg/vit text och vit bg/svart text? Två option-rutor och två variabler.


Lars-Anders M.

Mycket fina færger her.
Roy S.

Bra bilde. Likte pastelfargene og linjene.
lars morgan k.

Godt komponert det her, ville likt å sett det i større format, rammene er jeg ikke begeistret for i det hele tatt, men smak og behag er jo så forskjellig, hva en som funker for deg er jo greit.

vennlig hilsen
Lars Morgan
Mats N.

Denna bilden är stark nog att vara njutbar även i den lila ramen.Just att det är två vita ramar ger ett extra djup och det blir väldigt snyggt här.
Får känslan av att myran tittar på mej från en liten filmduk på en konsthallsvägg...

MVH/Mats N.
Mats N.

'Lila'' ramen...nej ''lilla ramen'' skulle jag ju skrivit där...

MN
I L.

Tackar för kommentarerna!
mvh ilj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu