Sydney bu sunset!
Crosset diasfilm, sydney ved solnedgang, sprelske farger på himmelen reflekteres i vann og bygninger!!
Utstyr
  • Nikon F80
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30848} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Karl Øystein L.

G'Day Mate! Dette fikk du til bra, bra farger og reflektering av vannet. Har du ikke endret litt på fargesetting i channel mixer settingen i ps??

Hvilken type diaz film brukte du og hvor mye crosset du den med??. Masse spørsmål på en gang.

Snakkes. mvh Karl
Thomas A.

Gday mate.... vel eneste jeg gjorde i PS var å endre litt i curves, var littmørkt i kantene. Filmen er fremkalt på labaratorium, vi har ikke utstyr for fremkalling av fargefilm på skolen desverre.... hverken postitiv eller negativ.
Filmen er Kodak Elitechrome 200
Thorfinn B.

tja. Rettoppognedavbildning med grelle farger etter crossing, sløv himmel og en skjev horisont. Ikke noen stor høydare, men effektfullt er det jo alltids. :)
Lars L.

Må nok si meg enig med Thorfinn. Bildet ditt av måken tatt med samme teknikk står seg bedre.
stian w.

dette ble skjeivt, utbrent men likevel effektfullt, så enig med Thorfinn. Har du sett en crossa dias før, så blir det litt tamt...
Thomas A.

Dette var en film som jeg ikke var helt sikker på om jeg skulle crosse eller ikke, men det ble crossing. Kan være enig i kommentarene,men synes ikke det ble så halvgalt. Ja litt skjevt. Men når jeg tittet lenge på det så fikk jeg en svak fisheye følelse, vet ikke om det bare er meg!!
Sveinung B.

Beste diasfilm å krosse: kodak ektachrome E100VS.
Kristin H.

Hei Thomas!

Måtte inn og kikke på dine bilder etter at du har slaktet to av mine. Du tar bra bilder, jeg synes det.

Du er tydeligvis en dyktig fotograf, og jeg har mye og lære... :) Jeg liker å fange det mange overser, ser du.

- Ser du?

Mvh Kristin
Thomas A.

Vel jeg var kanskje litt vel krass i gaar og..... ikke alle dager er like solfylte... men synes du boer tenke mer paa det tekniske og utsnitt komposisjon naar du tar bilder. Traktor med sjel kan vaere innterresant paa en maate, men du maa gi den sjel.... flate bilder hvor man kan oyne att ansikt paa en traktor eller flate stein hvor DU klarer aa se en schaefer holder ikke for meg.

Men vi har ogsaa forskjellig oppfatning av foto tror jeg, du sier jo du velger aa fange det mange overseer, men du gjoer det paa en veldig ''i dine oeyne'' maate. Blir litt vanskelig for oss som sttar utenfor og faktisk delta i det du viser oss.

Naar det gjelder at jeg er en dyktig fotograf vil jeg ikke si meg enig i det. Har mye aa laere, men jeg liker det jeg driver med.

Og nei jeg ser det faktisk enda ikke...... beklager!!

Thomas
Kristin H.

Er ikke alle dagene dine solfylte i Australia? :)

''hvor DU klarer aa se''/''i dine øyne måte''.

Helt ok at du ikke ser det Thomas, men det virker som at det finnes andre på dotten som klarer å se det jeg ser. Er det ikke det som er spennende med foto, at en prøver å formidle det en SELV ser. Formidler ikke du det DU ser når du tar et bilde?

Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu