Hvite tulipaner
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-02-08 22:27:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon D60
  • Canon EF 50mm 1:1.8 II
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger519
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43010} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Nils B.

Heia Elisabeth. Flott dame må jeg si som står utmerket til de hvite tullipanene. Bildet virker litt hardt, men noe av det kan du løse i PS. Videre så merker jeg meg at enkelte mellomtoner innehar litt mye gult. (har du benyttet blandings lys?) Men uansett så liker jeg utgangspunktet og finner bildet vakkert.
mvh Nils
Arnt B.

Nydelig bilde (og dame)! Begge versjonene utstråler ærbødighet og sjarm. Vakkert!
Rune N.

Gratulerer, dette var delikat! Burde vel finne noe mer konstruktivt å si, men jo mer jeg ser på bildet desto mindre finner jeg å si om det!

Flott er det, vel gjennomført. Begge versjoner.

mvh
Rune
Steinulf L.

Flott dette. Harmonisk. Liker originalen best.
Hans-Einar O.

Vakkert bilde, Elisabeth. Begge versjonene var gode, men v#1 faller kanskje mest i smak. Liker godt forgrunnen med de hvite tulipanene, og det at du lukket øynene står godt til resten av bildet.
Mvh Hans
Torgeir S.

Flott bilde, henger meg på de andre gode kommentarene!

Mvh. Torgeir
Geir Joar H.

Meget bra komp og fargesammensetning, Elisabeth!
geir j.

Fortell litt om lyssetting!
Elisabeth W.

Takk for kommentarene deres!
Sikkert betydelig mer å hente i PS, jeg får fremdeles ikke til det jeg vil der, men trøster meg med at jeg i hvert fall ikke blir verre og verre. Lyssetting? Lyset fra et par vestvendte vinduer rett foran meg, i lyst men overskyet vær i ettermiddag.

-- Elisabeth
geir j.

Det bleihvertfall bløtt og fint lys!
Tom A. T.

Bra portrett som er pent lyssatt og med tett og fint utsnitt. Ok uttrykksmessig, men jeg sitter med en liten følelse av at du er litt for mye opptatt av rollen som fotograf, og at dette gjenspeiler seg i form av en anelse anspenthet som model.
mvh Tom T
Stig S.

Synes dette ble bra, jeg! Mulig Tom har et poeng, men synes ikke det preger bildet i unødig stor grad... Det eneste jeg er litt usikker på, er bakgrunnsfargen. Tror bildet hadde vunnet på en litt varmere tone. Kan også se ut som om huden får et lite grønnstikk? I sum: synes du begynner å få mye ut av nytt kamera :-)

--stig--
Elisabeth W.

Takk for flere kommentarer. Ikke lett å vite hvordan andre vil oppfatte hva et bilde eventuelt uttrykker, spesielt de som ikke kjenner meg noe særlig, og heller ikke forbinder det samme med elementene i bildet. Her var det allikevel meningen at bildet skulle stå for seg selv, og jeg har ikke noe monopol på tolkningen. Uten nytt og digitalt kamera hadde det neppe blitt noen selvportretter, det skal noen forsøk til før det blir noe som er i nærheten av det jeg er ute etter!

-- Elisabeth
Reidun G.

Skal si du får det til Elisabeth
Bra
Reidun
Eliza A.

Falt skikkelig for dette.
Særlig versjon 2 gjør inntrykk.
Veldig pent!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eliza
Avsluttet .

Takk for sist. Lenge siden nå. Noen forandrer seg aldri. Fint bilde. Hils bror.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu