Utstyr
  • Canon D60
  • Canon EF 100mm Macro USm
  • Brennvidde100mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_45142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Elisabeth H. N.

Ett fint bilde hvor jeg synes den grå bakgrunn trekker litt farve fra tulipsene. Synes kanskje bildet blir litt statisk med fire omtrent jevnstore og nesten likt plassert.
Elisabeth
Tom E. F.

Nydelig kvartett! God skarphet og fine farger. Likte også blomstenes retning.
(De to bakerst i bildet er de mest iøyenfallende. Burde de fått ''orkesterplassen?'')
mvh Tom
Steinulf L.

Flott diagonal komp. Enig med Tom E at de to bak er mest interessante.
Stig S.

Pent! Ville nok også trukket de fremre blomstene litt ned for å gi mer fokus til de mest fargerike. Synes den grå bakgrunnen er ok - fint at du ikke velger sort.... Kunne kanskje øket kontrast / metning enda et øøørlite hakk for å gi litt mer smell i fargene?

Om ikke lenge slipper vi å kjøpe motivene. Yippeee ;-))

--stig--
Hans Chr. S.

Flotte farver og en spændende komposition.

Hilsen Hans
Bjørn H.

Liker bildet som det er,livets gang,med fin historie,blomsten i front falmer..fin bakgrunn:)
Elisabeth W.

Man tager en bukett med tulipaner ... som i og for seg ser fin ut, og ender opp med å rive seg i håret over hvor vrient det er å få et bilde ut av det, som er sånn noenlunde. Jeg ser poenget med å trekke de fremre blomstene litt ned, men da måtte det kirurgi til, de sitter nemlig fast på hver sin bakre blomst. En åpenbar kommentar til denne litt tynne unnskyldningen er selvfølgelig at jeg kunne ha funnet på noe annet å fotografere, men jeg hadde nå engang fått for meg at jeg skulle ha noe ut av disse tulipanene. Egentlig kunne jeg vel ha vridd litt på den til høyre, men det gjorde jeg altså heller ikke. Når det gjelder fargene, har jeg allerede gått så langt jeg på min skjerm kunne, i forholdt til virkeligheten. Disse tulipanene var av den typen hvor utsiden av bladene er heller gråoransje. Jeg var såpass fornøyd med bildet at jeg la det ut, men det er vel ikke det jeg kommer til å ta fram igjen år etter år og tenke 'Du verden for et bilde'. Stemmer definitivt i Stigs 'Yippeee' når det gjelder utsiktene til motiver som ikke er fra blomsterbutikken!


-- Elisabeth
Hans-Einar O.

Pent bilde og god komposisjon;-) Liker også bakgrunnen godt.
mvh Hans
Torgeir S.

Veldig flott, det virker nesten som om det står en vifte på venstre side og blåser dem mot høyre. Likte både komposisjonen og belysningen!

Mvh. Torgeir
Bent S.

Hei Elisabeth. Noe så nydelig! Synes du har løst dette på en elegant måte, jeg. Flotte farger og en artig vinkel på tulipanene.
Hilsen Bent
Jan B.

Nydelige farger og fint komponert.
Jan B
Reidun G.

Flotte tulipaner, har du brukt en plate som bakgrunn ?
Reidun
Rune N.

Tja, hva skal jeg si om dette da? Tror vel heller ikke at dette blir det bildet du vil kose deg med fremover. Fint lys, fine blomster (''familieportrett''?), men det mangler ''snerten''. Pluss for at blomstene er stilt på skrå, og for at de er så fint ''fristilt'' i forhold til bakgrunnen.

Gleder meg også enormt til at markblomstene skal ''til pers'', blåveis, hvitveis og andre spennende objekter. Regner med at du kommer til å kaste deg over dem, og dele med oss andre! Du bor vel også slik til at du har noen ukers forsprang på oss i Gudbrandsdalen.

mvh
Rune
Elisabeth W.

Takk for kommentarer!
Lyset er lys fra et vindu, bakgrunnen er gardinstoff på litt avstand. Det tar nok litt tid før det blir noen villere blomster her på Kongsberg, men jeg er klar!
BH: Hvis du synes vinkelen på tulipanene er artig, skulle du ha sett vinkelen på meg da jeg tok bildet, i valget mellom akrobatikk og ommøblering valgte jeg det første. Det motivet hadde kanskje vært vel så bra.

-- Elisabeth
Tom A. T.

Ja hva gjør man ikke for bildene. Man får da litt gymastikk på kjøpet ;o)..
Bildet er strøkent og fagmessig utført, men enig med Rune at det mangler litt før det blir noe mer enn pent å se på.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu