Skisse
Hvor mange bilder har jeg tatt av disse her? Jeg har kommet ut av tellingen. Hvor mange av dem har jeg vært fornøyd med? Ingen ennå. Dette begynner å nærme seg, men fremdeles er 'skisse' en passende tittel.
Utstyr
  • Canon D60
  • Canon EF 100mm Macro USM
  • Brennvidde100mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger262
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_46167} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
monica p.

Dette må du vel være fornøyd med, aner ikke hva det er for noe, men jeg liker i alle fall farvene og kompen, skarpt og pent er det også.
Flott spør du meg.
Mvh Monica:o)
Steinulf L.

Underlig sak, fin komposisjon. Bakgrunnen kunne kanskje vært enda mer uskarp. Fint bilde.
Fred S.

Tulipaner, storkenebb og........... ? Liker måten den lille grønne, enten det nå er en spirende bregne eller en liten marsboer er plassert ute i billedkanten, og lener seg nysgjerrig innover i bildet. Gleder meg til du forhåpentligvis utvider repertoaret etterhvert som blomstene dukker opp, bilder av denne typen inspirer til å forsøke makro selv. Håper du holder deg til de viltvoksende, er ingen tulipanmann.
vh FredS

(takk for kommentar til bilde, skjønner godt at slike ulne utlegninger kan virke litt forvirrende. Er imidlertid ikke godt å bestandig ha helt oversikt over hvem man er, og hvilke motiver en har .)
Elisabeth W.

De er litt vittige de her, og allestedsnærværende på mine tursteder - f.eks. i skrenter, på gamle trestammer og på de gamle steingjerdene som det er mange av. En gang fant jeg ut av hva de heter, men nå må jeg visst finne det ut en gang til. Det er et eller annet med dem, som gjør at jeg stadig trykker på utløseren - og et eller annet som gjør at bildene stadig havner i søppelbøtta, men jeg har altså ikke tenkt å gi meg.
Det blir nok mest ville blomster og andre utemotiver framover, inneblomstene er en nødløsning. Men jeg satte noen tulipanløk i fjor høst, så jeg kan ikke love at det blir helt tulipanfritt fra meg.
(FS: Og det skulle liksom virke beroligende?! :-) Hm, egentlig har du vel rett.)

-- Elisabeth
Tom A. T.

Fint komponert og bra utsnitt, men jeg tror kanskje en liten beskjæring i toppen hadde vært å foretrekke. Artig type, men hva slags plante det er kan ikke jeg hjelpe deg med.
Skarpt og pent presentert!
mvh Tom T
Ferran C.

God morgen there,
Nice macro with clearity of details, i like the way you frame it, with that majority of unfocused area.
Ferran
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Fin komp. og farger, og absolutt annerledes :-)
Jan B.

Syns du har fått det bra til her. Motivet står klart og fint fram fra passe dus bakgrunn.
Jan B
Rune N.

Ryddig bilde, med fin ''frilegging'' av hovedmotivet i forhold til bakgrunnen. Du sier selv det er en ''skisse'', og jeg er vel enig i at det ikke er helt ferdig. Litt mer rydding hadde sikkert gjort seg.

Om du vil ha en nesten svart bakgrunn er det ofte nok å plassere kamerabaggen eller noe annet utenfor bildekanten og la det kaste skygge på bakgrunnen, og så måle lyset kun på objektet. Vet ikke om det hadde virket her, men som et generelt råd.

mvh
Rune

Tom E. F.

Tar heller ikke denne på navn (lav eller mose, må det vel være).
Har stor sans for slike ''småtterier'' som du bare finner dersom du virkelig leter. Fortsett, du, bare!
mvh Tom
Hans-Einar O.

Fin liten ''sak'' du har funnet her ;-) Skarpt og fint og en rolig , behagelig bakgrunn. Dette bør du jobbe videre med.
mvh Hans
Ann F.

Synes denne er ganske bra, jeg.
Fin plassering av motivet, passe med miljø rundt, passe med dybdeskarphet, behagelige bakgrunnsfarger.
Det negative, måtte være å dempe refleksen i den fuktige tuppen når du tar bildet, og kanskje også prøve å få bakgrunnen med noe færre lyse flekker.
Jeg synes ikke det skal ryddes noe særlig, den er i sitt rette miljø. Muligens kanskje bare den brune kvisten som stikker frem fra nede t.v. kunne vært tatt vekk.
Mvh Ann
Øyvind A.

Fin skisse. Godt eksponert, og passe skarphet. I mine øyne er det ikke så mye mer som skal til før den sitter. Jeg ville ha forsøkt å dempe det lyse feltet til venstre for toppen, og dessuten rydda vekk kvisten nede til venstre.
mvh Øyvind
Torgeir S.

Flott og skarpt bilde, men ikke den vakreste blomsten!?!

Mvh. Torgeir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu