Fredens vokter
Bildet er ett av mange tatt i tjeneste i Kosovo!
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Minolta 505si
  • Minolta zoom
  • Brennvidde28-75mm
  • Blender-
  • Filmtype100 iso
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger217
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5933} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

00Her er du inne på noe, fin fart i bildet og på modell, men likevel litt søndagstur. Ikke akkurat Private Ryan. Oppslagstavlen med neste perm. ødelegger. Fin eksp.tid! Det skal du ha.
Thomas A.

Det er ingen oppslagstavle, men ''camp skiltet''. Men her er vi inne på det jeg ønsker å få.. kritikk på bildet, ikke starte en diskusjon om moral og hva som er blitt gjort rett og galt i Kosovo! Takk Tor Hval
Erik S.

Sensur nå!
Dag N.

Ja vi trenger ikke bekymre oss med sånne kjekke gutter i nærheten. Diskutere må vi for all del ikke finne på å gjøre, vi kan bare slappe av og kose oss.
Thomas A.

DN.. Jo da det er sunt med diskusjoner, men det fines faktisk egne sider på nettet hvor man kan møte folk og diskutere alt fra himmel til jord!
Jeg synes diskusjonen rundt bildet In God We Trust tok litt av og har nå valgt å fjerne bildet! Det jeg ønsker med å legge ut bilder her er å få en konstruktiv kritikk på det tekniske og selve motivet! Dersom du ikke respekterer det så la være å legge til kommentar på mine bilder i fremtiden!
Hilsen Thomas
Ann F.

Jeg synes bildet er et godt reportasjebilde hvor det (dessverre) viktigste - våpenet - er i fokus. Men jeg kunne ønske meg at også ansiktet hans var LITT skarpere slik at det ble en akse i fokus langsetter midten.
Mvh Ann.
Erik S.

Jeg syntes bevegelsesuskarpheten rundt hendene fungere bra, men skulle gjerne sett at hodet, og da spesielt blikket til soldaten var mer fokusert, også mot kamera. Det er ellers festlige pastell farger i lyset, ikke så ulikt mye av det vi har sett i motebildet de siste årene. Måten våpenet kan symbolisere et mikrofonstativ er også en bra detalj i motivet.
Dag N.

Nå var det ikke jeg som startet den diskusjonen og jeg tok tak i det som var skrevet uten å tenke på at dine behov gikk i en annen retning. Men du skjønner sikkert at ingen som engasjerer seg i en diskusjon liker at hele greia plutselig er borte....
Torbjørn V.

Lenge leve demokratiet!
Gunnar H.

Ser ut som om han har glemt å sikre ag'en sin. Dask på lanke! Artig detalj med SISU i bakgrunnen
Avsluttet .

Dette har jeg aldri tatt meg tid for og se på før, men dette er faktisk veldig bra ! Jeg mener det motsatte med permtavla da. Jeg mener den kan være der jeg !!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu