Klisjé?
Prøver meg fram, legger det inn for å høre hva andre mener om det.
Utstyr
  • Nikon FM2
  • Vivitar 70-210mm 2,8-4
  • Brennvidde210mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_83790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjetil N.

Joda, men hvis en slik klisje skal sitte bra så synes jeg det tekniske må være perfekt. Her er det noe uskarpt og utbrent. Utsnittet er dessuten problematisk.
Inger-Lise S.

Et nært portrett av svanen.Hva som skulle være problematisk med utsnittet ble ikke nevnt,og jeg kan ikke se noe problem der.Men bildet ditt er nok altfor uklart og de hvite partiene er utbrente.
Men klisjè? Jeg liker ikke det ordet..Lykke til til den som skal ta bilde av motiver som aldri er fotografert.Det finnes f.ks. ingen like solnedganger.Om vinteren er is klisjè,om sommeren insekter og blomster,ikke minst macro av blomster og insekter.Skal vi ikke heller ta bilde av det vi vil? Så får andre mene det de vil...

Mvh Inger-Lise
Thomas A.

HADDE NOK BLITT ET FINT BILDE OM DET VAR SKARPT.
mvh
ThomasA
Avsluttet .

Er det en dråpe under nebbet? Det kunne vært utgangspunkt for et enda mer spennende bilde. Likte det uansett!
Kristen M.

Var i grunn klar over at det var litt uklart, men ville prøve det her uansett. Hva utsnittet angår vet jeg ikke hva Kjetil viser til, men jeg har tatt bort litt vann til høyre og over svanen....
Og joda, det er en vanndråpe som er i ferd med å slippe taket under nebbet. Er mer en tilfeldighet enn en bevissthet, hadde i grunn nok med å prøve å få hodet i seg selv sånn nogenlunde i fokus. Er ikke alltid så lett med et helmanuellt kamera og brennvidde på 210mm.......
Kjetil N.

Om utsnittet:

Kuttingen oppe er for nær hodet. Enten må du ha mer luft, eller så må du kutte innpå hodet.

Det samme gjelder ''hakket'' mellom halsen og kroppen, som nesten tangerer bildekanten.

Selve motivet er nesten midtstilt, det bør være enten helt midtstilt eller mer ut mot en side. Tror kvadratisk format ville gjøre seg bedre her.

Dessuten synes jeg kompen blir litt statisk. Det er veldig ''rett opp og ned'', og viser ikke de elegante linjeføringene i svanens hals.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu