The Rich Wife
En ironisk serie av min beste vennine hvor vi har gjort henne om til en rikmannsfrue.....I utgangspunktet var dette ment som en serie med bilder fra 20-30-40 -tallet, men som det ofte skjer så blir utfallet litt annerledes enn jeg først hadde tenkt meg. Like morsomt hver gang.
Bildet inngår i albumet Monica - Min gode vennine som kan brukes til alt :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-14 19:54:32
    Versjon #2
Utstyr
  • FujiFilm S7000
  • Vidvinkel
  • Blenderf/8
  • Nei
  • AnnetLitt klæsj og dæsj.....
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger660
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99028} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Avsluttet .

Ett spennende bilde med mye farger. Du liker jo definitivt å prøve nye ting så hvorfor ikke.

Skarpheten er bra.

MvhJRH
Espen P.

Stilig bilde, men jeg synes kanskje det blir litt mye ''form og farge'' her. Det blir litt rotete for meg. Så synes jeg hun kan se litt missfornøyd ut der hun sitter? Kanskje ikke penger er nok alikevel?... :)

ePsen
Anniken S.

Hei og takk for tilbakemeldingene.
Ville gjerne ha med masse elementer og farger.
Morsomt å prøve noe nytt.
Det var meningen at hun skulle se litt halvmissfornøyd ut....
Et lite usikkert smil. Den glamorøse verdens bakside. Pappa's lille rike pike som har funnet ut at det finnes mer i denne verden enn penger...
Godt observert Espen!
Inga Helene J.

Hei Anniken!

Jeg er egentlig ikke så glad i softing, men dette bildet har alt for lite av det, synes jeg. For meg som er oppvokst med Dynastiet som TV-ukas fantastiske høydepunkt på 80-tallet, kan denne typen bilder aldri ha nok softing :-D

Fint bilde av venninnen din, forresten.


Inga
Inga Helene J.

Aldri ha for mye, mener jeg.

Inga
Amy Ø.

hehe.. :) dette var tøft. Muligens litt mye elementer, men jeg synes det gjorde seg bra til dette bildet! Synes også det er tøft at du prøver på noe litt nytt, og jeg synes uttrykket hennes står bra til det du vil fortelle! :)

Noe som jeg også tror hadde vært tøft, er et slags portrett av hun du har der, med alle smykkene og pelsen (bare pelsen og ikke det blå på ermene). Og gå skikkelig inn for å lage et old-time bilde liksom. Bare med en helt nøytral bakgrunn og ha et litt tettere utsnitt på ansiktet hennes.. litt dårlig til å forklare jeg, men håper du skjønner sånn ca hva jeg mener. :o) Men da igjen blir det jo et annet slags bilde da, uten akkurat det budskapet du har formidlet her, noe som jeg også synes er bra! :)

Bra jobbet, Anniken! :)
Ha en flotters dag.

mvh Amy.
Avsluttet .

Joda, ikke dum ide dette. Synes det er de kraftige; til dels grelle fargene, det harde lyset, pelsen, smykkene, den tykke og ganske voldsomme sminken og ikke minst den blå jakken som gjør bildet interssant - særlig i kombinasjon med teksten under. Ser ikke helt om det er skinn eller hva det er i jakken, men den minner meg i aller høyeste grad om disse fargede skinnjakkene som var så i skuddet på midten av 80-tallet da jeg selv gikk på barne-/ungdomsskolen. Tiger og leopardpels er jo også ganske 80-tall også da....hehe.

Synes du har truffet bra med budskapet her, og det er en styrke at både tekst og uttrykk i bildet kan tolkes på flere måter.

Avsluttet .

Utrolig bra utrykk, sikkelig rik og hoven!! :)
Kult bilde, men ekkelt... (skjønner?)

Mvh
Mikal §trøm
Odd Tore S.

Nesten et dukkebilde, synes jeg, uten å være mer fagmann på området enn å ha sett Kristins (datter) Barbier i Texastiden for snart 15 år siden.
Dette bildet har for meg et svært amerikansk preg, men så viste det seg at mange av de nymalte og oppkittede og ellers overoppstasede var både positive og hyggelige. Kulturforskjeller!
Jeg likte bildet ditt og synes det er bra gjennomført, men er ikke helt med på hvorfor du har softet hånden? For få og for små ringer?
MVH
Odd Tore
Kristine G.

Stilig! Ansiktsuttrykket hennes, litt oppgitt/blasert er glitrende her og gjør at det ikke blir et såpeoperabilde :-) Lurer på hvordan bildet hadde gjort seg uten dyrene ( puten og teppet på veggen ), er litt usikker selv på om jeg mener de bør være der eller ikke :-)
John-Tore G.

Hei. Tittelen på bildet er svært passende, og jeg synes du får sagt det du vil si her. Bildet oser av dekadense og litt sånn utilfredshet. Må også berømme den flotte modellen her som virkelig ser ut som det hun fremstilles som, både med mimikk og blikk.
Skikkelig snasent dette........
mvhJohn-Tore
Marian L.

Hm, noen ganger ser jeg rett og slett ikke hva jeg ser.

Jeg trodde bildet var mye eklere enn det var, jeg trodde det blå var mannen hennes som lå i silkeslåbrok bakom henne og venta på at ho skulle gjøre ''plikten'' sin.

Jaja, så feil kan man ta. Det er verdt å titte minst to ganger på ethvert bilde, har jeg nå lært.

:)
Jonny E.

Hei hei

Dette bildet kan ikke misforstås, godt komponert,
utrykket e helt som det skal være i forhold til tittel.

Her synes eg dokker fortjener skryt begge to.

...kanskje kjedet rundt halsen kunne vært litt mer glitrende...


Ha en god dag

. JonnyE
Karianne H.

Hei Anniken!
Hun her ser virkelig ut som The rich wife! Du er genial til å finne på nye ting vedr. foto og motiver.
Et veldig ''amerikansk'' bilde og som minner om Dynastiet, som er antydet her før.
Venninna di er både pen og fotogen, og jeg synes du har fått frem et fint uttrykk i ansiktet hennes. Bra fotografert!
At du i tillegg har med forskjellige farger og ting på bildet forsterker det som du har skrevet i teksten din. En virkelig glamorøs dame vil jeg si.
Gleder meg til å se flere bilder i denne spennende serien din her. Blir nesten som å oppleve 80-åras ''Dynastiet'' på nytt. Må få vite hvordan det går med din venninne og hennes rike type også!
Ellers nevner Espen noe som er ganske så sant. Han må være ekspert i å lese andre menneskers ansikter!
Fint softet bilde også..

Hilsen Karianne :-)
Anniken S.

Hei og takk for fine tilbakemeldinger.
Morsomt å se så mange forskjellige tolkninger.
Amy: pelsen kommer.... i flere forskjellige varianter...
Tommy: det er silkekjole, men jeg hadde en slik skinnjakke med akuratt denne fargen på 80-tallet....
Og joda, Dynastiet var virkelig ukens høydepunkt. Husker de sluttet å sende serien på tv før den var helt slutt. Det var fullstendig krise, men husker moder'n leide resten av serien på video så vi skulle få med oss hvordan det gikk med Chrystal, Blake og Alexis......
Avsluttet .

Knall farger. Kunne kanskje hatt noen svære diamanter på ringene også. Uttrykket i ansiktet er ubetalelig!

Inge
André M.

Leken maksimalisme, dette her, Anniken :-)

Morsom idé og god gjennomføring. Jeg vil imidlertid foreslå to endringer: Demp gulstikket (justeringslayer, saturation, dra ned metningen på gult). Og så ville jeg valgt en større blenderåpning. Vanskelig å gjøre no' med det NÅ (men neste gang, kanskje). Jeg synes nemlig det ville vært litt kulere hvis kun ansiktet og hånden var i fokus og bakgrunn mer bluret, så slipper elementene i bildet å konkurrerer like mye som nå. Herlig uttrykk på venninna di.
Steinulf L.

Bra!
A lot of money, but no style!
Likte dette.
Nils L.

Litt hardt lys i annsiktet.... Får ellers litt ''Flettfrid'' assosiasjoner..... Litt kult.

Mvh Nils :-)
marius n.

hmmm--det noe som føles som det mangler...kan ikke helt sette fingeren på det men jeg tror kanskje det blir det sterke fargene som står litt i strid med Monroe 0g 60-70-80(?) talls feelingen....

ellers spennende serie....


''Min beste vennine har virkelig gjort et godt valg av sin livsledsager.
I tillegg til å være omtenksom og snill er han også STINN AV GRYN''

jeg trodde at i den siste trenden i disse dagers feminist bølge var at enhver kvinne ønsket å være selvstendig og holde kontrollen over sin egen karriere og økonomi....jeg tok visst feil...det finnes fortsatt ''gold diggers'' ....

marius:-)
Anniken S.

You know...Material girl....
For å understreke dette en gang for alle, dette er PARODI!
Det er slettes ikke slik at denne venninen lever noe luksus liv eller flyr rundt i kjoler fra Prada. Livstilen er den samme som før hun giftet seg med denne mannen. Og nei, vi har ikke noe ønske om annet enn å være selvstendige kvinner med bein i nesa....totalt uavhengig fra mannen...uten å være noen mannehater *S*
Jakten på denne mannen var nok heller ikke så stor. Det er en gammel barndomsvenn som hun har svermet for i mange år og etter mye om og men ble det endelig de.
De har et hjem som overhodet ikke passer min eller hennes stil. Vi liker møbler fra Ikea, men det blir for dumt å bytte ut en sofa til 100' til fordel for en godsofa fra Ikea. Med tid og stunder skal hun nok få survet seg til litt mindre gullklisje i heimen og få innført sin egen stil.
Jeg for min del har mye moro med å harselere med henne vedr. dette, men jeg vet når nok er nok.....
Caroline M. S.

Du har virkelig fått henne til å se utlevd og temmelig ''tacky'' ut, og som hun kjeder seg. Får også meg til å tenke på 80-tallet og det verste av det verste av dårlig smak. :-)
Geir Joar H.

Ai, rene primadonnaen. Egentlig en veldig sammenblanding av både farger og stil. MEN jeg trekkes av blikket hennes, det er som en magnet - og lar meg ikke forstyrre av andre elementer :)
BRA IGJEN!
Ann F.

Godt fotografert, ironisk tenkt og utført.
Alle elementene spiller godt sammen til et hele.

Jeg håper hennes mann også har selvironi nok til å tackle denne serien - ?
Mvh Ann
Bjørn H.

Hei Anniken ....

Ser du har lagt ut mye morsomt i det siste, så nå syns jeg det er på tide å få rompa i gear å si noe om det ... :)

Ser at du virkelig leker deg og bobler opp med morsomme ideer både foran og bak kameraet ..

Her syns jeg din beste vennine virkelig bærer preg av å være en bortskjemt ''Rich Wife''

Klær, lys, utrykk og stilen er helt i henhold til ''Dynastiet'' ..

Bra jobba...

Selvironi og humor er et must :)))))))))))

Du, jeg liker begge variantene, men V2 blir muligens vel utbrent på enkelte steder ...Vet ikke om det er tilsiktet jeg, men helt fornøyd virker hun ikke .. hehe ..

Bjørn ;¤
Anniken S.

Hei Bjørn

Takk for fin kommentar. Joda, det bobler av idéer i mitt hode.
Prøver på en måte å utvide horisonten litt og prøve litt nye ting. Det er vel det man lærer av. Bjørn, du har selv en god pose selvironi og bildene dine har hele tiden vært viktig for meg i min egen prosess. Músé.....
Helene B.

Hei! Jeg syns du har funnet en spesiell stil på denne serien, jeg får en 30-talls følelse av dama (sikkert fordi bildet minner meg litt om Tamara de Lempickas malerier fra 30tallet, hun malte ofte rikmannsfolk) men farvene er veldig knæsje og mer pop-art-aktig, spennende kombinasjon! På v#1 ser ansiktet ut som stiv voks.. vet ikke om du har tenkt over det, men jeg syns iallefall at det passet veldig godt inn her. Bra jobba :)
Erland P.

Hej
Ingen klager her fra over dette billede meget smukt portræt af en dejligtt pige
erland
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu