Hayley on ice
Utstyr
  • Canon 5D Mark II
  • Canon EF 50 mm f/1.2
  • Brennvidde50mmmm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt i forbindelse med Lois Greenfields workshop 2009. Bildet er tatt ved et opptak. Det er kun gjort mindre justeringer i etterkant, ingen manipulering.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger641
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Mona H.
Stilig bildet!! Liker fargene i det og modellen er vakker. På en måte liker jeg den "svevende" følelsen jeg får når jeg ser på modellen, men på en annen måte hadde det kanskje gjort seg om hun hadde hatt ishakken fast i veggen over seg eller noe lignende.. Men ellers så var dette bildet både fengende og spennende!!
Mvh Mona
Knut Georg F.
Dekorativt bilde med fine farger og god skarphet. Utsnittet er fint. Synes hoppet ser lite troverdig ut, bevegelsen er helt frosset, og det går ikke klart frem at hun hopper fra - til noe, selv om man kan ane dramatikken.
Mvh Knut
Kristin O.
Takk Knut og Mona for tilbakemeldinger.

Ishakken kunne nok ikke vært satt fast i veggen over, da den befinner seg flere meter over og bak henne. Bak snekanten hun hopper på, så raser det en foss som går rett under isbreen og den er nok ikke noe blivende sted... Men det er jo vanskelig å se ut fra bildet.

Jeg forstår ikke helt hva du mener med at hoppet er lite troverdig Knut. Hun hopper reelt nok hun, men du mente kanskje at du ikke ser noen grunn til at hun skal hoppe?
Bjørn J.
Ikke så aller verst dette og jeg synes hoppet er troverdig nok. Jeg synes bildet er presentert litt for grått med det er det jo mulig å rette på. Jeg sender deg et forslag.
Knut Georg F.
Hei igjen
Forklaringen gir du selv med ord;
"Bak snekanten hun hopper på, så raser det en foss som går rett under isbreen og den er nok ikke noe blivende sted... Men det er jo vanskelig å se ut fra bildet."
Det siste er det jeg prøvde å påpeke.
Mvh Knut
Hans Christian G.
Et fint utsnitt med fine farger og skarphet. Men for meg ser det ut som om modellen er lagt til etterpå i photoshop og det er noe unaturlig med hvordan hun reagerer. Innen fashion foto tror jeg dette bildet kunne fungert bra. Det hele er et spørsmål om hva du prøver å uttrykke! Men jeg synes det er veldig bra sett og bra fotografert, det å klare og fange dette uttrykket i disse omgivelsene er veldig bra gjort!
Marcus B.
Verkligen kanonbra detta! Färgerna och hur hon ligger i luften gör den här bilden för mig!

Mvh
/Marcus
Kristin O.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger, Knut, Hans Christian og Marcus. Og takk for oppklaringen Knut. Jeg skulle gjerne blendet ned en del og fått bedre DOF, men det var umulig så lenge Hayley hoppet så raskt. Bildet er tatt i forbindelse med en workshop der vi fotograferte dansere i bevegelse. Bevegelse er altså et av hovedpremissene for bildet.
Kristin O.
(Jeg mente Bjørn, Hans Christian og Marcus.)
Dag Leslie H.
Hærlig bilde Kristin. Så du fikk noe ut av denne workshoppen, bra.
Likte fargene, er litt usikker på utrykket til modellen. Er eni med Hans Chr. ang dette.
Avsluttet .
Hei,

Jeg synes at dette var noe bra å se på=)Har vært en god del på bre, bildet viser meg ei flott jente som hopper med steggjern og isøks. Det var nok ikke så farlig her siden hun ikke trengte tau....eller hun er ...gal? Bildet synes jeg ok å se på, likte bevegelse og ikke minst uttrykket hennes...der er fokus=)

Mvh Wilko
Kristin O.
Takk for hyggelige kommentarer Dag og Wilko. Så bra at en med bre erfaring, som vet hvor vanskelig det er å hoppe med steggjern kommenterer! Hun er nok ikke så gal, men hun ga alt i situasjonen. Jeg liker også uttrykket hennes, hun er veldig konsentrert og i 'flow'!
Kjetil H.
Helt rått utført. Fikk med en gang følelsen av at dette ikke var på en helt vanlig bretur.. perfekt fargevalg på klær og ikke minst vanvittig godt utført av både modell og fotograf.

Gratulerer!

Kjetil
Kristin O.
Tusen takk for det Kjetil! Ingen vanlig bretur nei ;)
Svend Wiig L.
Hei Kristin!


Spenstig bilde i dobbel forstand!:)

Ikke ofte en ser en slik positur på brevandring der en som oftest har begge beina "plantet på jora!"

Har egentlig ikke noe konstruktivt å komme med men bare artig og en ny "vri" på slike motiv!

Mvh Svend

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu