Raufoss
Utstyr
  • Digitalcamera
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Morten G.

Jeg går ut i fra at det er ''vinterlandskap'' i litt sjanger av julekort du har forsøkt å lage. Bilde generelt sett er av god kvalitet. (teknisk). Men beskjæringen din vil jeg foreslå noen endringer på.

Hvis du kutter vekk ca halve snøfeltet i forgrunnen, kutter vekk på innsiden av bjørkestammen på det treet som delvis står bak huset på venstre side. Sørg da for ikke å få med mønekanten på det moderne huset, og kutt litt av toppen.

I og med at du kutter såvidt mye på venstresiden, vil beskjæringen opp og nede tilsammen kompansere for det som er tatt på venstre side. Altså formatet ditt vil bli omtrent likt som i dag. Liggende i breddeformat. Gjennom denne beskjæringen vil du få mer fokus på de hvite trærne, du vil få kun den gamle husbyggningen med i bilde (den har en stil som forsterker vintermotivet gjennom sin arkitektur, i motsetning til det nye huset vi har tatt bort.)

Med disse enkle grep vil bilde fremtone seg helt annerledes og mye mere julekort en slik det står nå.
Dette selvsagt sett med mine øyer....De andre for tale for seg selv :)

Stå på, dette var et godt utgangspunkt for et flott bilde!
Harald K.

Hærlig bilde, liker at du ikke manupelerer bilder, det er så naturen er i øyebliket.
Takk skal du ha. Slike bilder ønsker mange av oss og se.
Harald
Morten G.

Til Harald !

Å beskjære et bilde er da ikke manipulasjon. Det er da noe man har gjort fra tidenes morgen, enten i mørkerommet ved å justere belyseren opp og ned på stammen, eller rett og slett ved å kutte papiret i etterkant.

Forøvrig kunne du også ha justert dette i komposisjonen, enten ved hjelp av en zoomlinse, eller ved å gå litt nermere...

Dette handler bare om å få tips om å se andre utsnitt av samme bilde som ville gitt et bedre resultat.

Du som kjører bildeshow med 6 kodak-karuseller burde så absoulutt være interesert og enig i dette. Rett og slett av hensyn til de du viser bildene dine til.

Bilde ville fortsatt vært ''akkurat slik det var den dagen og det øyeblikket'' !

Med all respekt !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu